Siirry sisältöön

Laatukeskuksen kuulumiset

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

Paljon on tapahtunut kevään aikana. Olemme pääsemässä kohti uutta normaalia, kiitos hyvästä rokotustahdista. Olemme kaikki nyt yli vuoden olleet yhteydessä toisiimme pääasiassa Teams-kokouksin. Tämä aika teki meistä nopeasti hyvin harjaantuneita etäkokouksien pitäjiä, joissa slidet ja puheenvuorot vaihtuivat tiheään. Aika näyttää, mitä on tämän jälkeen. Kuinka palaamme etätöistä lähitöihin ja missä muodossa. Varmasti ainakin osittain etätyö säilyy, mutta veikkaanpa, että ainakin osittain tulemme kokoontumaan useammin lähitöissä; ainakin yhteisöllisyyden takia.

Meillä Laatuyhteisössä vuosi keväästä 2020 tähän saakka on ollut kovan kehittämisen aikaa. Uudet jäsenpalvelut niin yhdistyksen kuin Laatukeskuksen puolelle ovat selvästi kiinnostaneet jäseniämme. Erityisesti analyysipalvelu sekä melkein kuukausittaiset eri aiheisiin keskittyvät webinaarit ovat olleet menestyksekkäitä. Aloitimme keväällä kiertotaloudella, huhtikuussa oli taloutta ja kesäkuussa innovaatioita. Osallistukaa ihmeessä! Tunnin napakka aamun tietoisku virkistää kummasti ja antaa meille kaikille uusia ajatuksia työelämän tueksi.

Keväällä järjestämme myös jäsenkyselyn yhdistyksen jäsenille. Kyselyllä selvitämme teemoja, mihin haluaisitte eritoten yhdistyksen keskittyvän tulevaisuudessa. Onko se tapahtumia, erilaisia benchmarking-alustoja eri teemoille, uusia koulutuskokonaisuuksia vai haluatteko saada selville laadun sekä kehittämisen uusia teemoja maailmalta. Tai kaikki nämä yhdessä. Haastankin teitä kaikkia osallistumaan kyselyyn; se auttaa meitä kaikkia.

Kesän lähestyessä kiitän teitä kaikkia aktiivisesta osallistumisesta Laatuyhteisömme tilaisuuksiin sekä koulutuksiin. Me teemme yhdessä Suomesta parempaa paikkaa elää.

Kirjoittaja

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312

Juha luotsaa toimintaamme ja on kontaktimme jäseniin, asiakkaisiimme ja kansainvälisiin kumppaneihin.