Siirry sisältöön

Seuraa Excellence Finlandia somessa

  • Uncategorized
  • Julkaistu:

Pysy ajan tasalla laatujohtamisen ja organisaation kehittämisen uusimmista trendeistä seuraamalla Excellence Finlandia somessa! Löydät meidät LinkedInistä, Instagramista ja Facebookista.

Somekanavamme ovat juuri se paikka, missä laatujohtamisen ja organisaation kehittämisen ajankohtaiset uutiset, kiinnostavimmat keskustelut ja tuoreimmat trendit kohtaavat. Älä jää loopin ulkopuolelle, seuraa meitä somessa ja pysy perillä kuumimmista aiheista!

Seuraamalla kanaviamme saat ruudullesi reaaliajassa viimeisimmät uutiset, joiden avulla pysyt ajan tasalla. Pääset verkostoitumaan ja osallistumaan keskusteluun muiden laatujohtamisen ja organisaation kehittämisen ammattilaisten kanssa sekä saat ensimmäisten joukossa tiedon kaikista tulevista tapahtumista, koulutuksista ja muista aktiviteeteista.

LinkedIn

Täältä löydät asiantuntija-artikkeleita, alan tutkimuksia, uusimmat tapahtumat, jäsenkuulumiset ja vilkkaimmat keskustelut. Tämä on loistava paikka verkostoitua muiden laatujohtamisen ja organisaation kehittämisen ammattilaisten kanssa. Kurkkaa LinkedIniä: https://www.linkedin.com/company/excellence-finland/

Instagram

Kuvien ja tarinoiden kautta pääset kurkistamaan kulissien taakse. Seuraa meitä nähdäksesi, miten tapahtumamme elävät ja miten projektimme edistyvät. Ota meidät seurantaan: https://www.instagram.com/excellencefinland/

Facebook

Facebookista saat tietoa uusimmista uutisista sekä tulevista tapahtumistamme ja pysyt ajan tasalla yhdistyksemme toiminnasta. Tassuttele kanavallemme: https://www.facebook.com/ExcellenceFinland

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, kysymään ja kommentoimaan! 💖 Voit ottaa meitä myös hihasta kiinni ihan livenä, olemme täällä apunasi.

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.