Siirry sisältöön

EFQM-mallin perusteet

Hinta päättäville jäsenille
667,50 € + ALV 24 %
Normaalihinta
890,00 € + ALV 24 %
Toteutus

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta toteutuksesta

EFQM-malli (European Foundation for Quality Management) tukee organisaatiota sen toiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä ja jatkuvassa parantamisessa kestävän tulevaisuuden varmistamiseksi. Malli perustuu syy-seuraus-suhteiden ymmärtämiseen organisaation suunnan, toiminnan ja tulosten välillä.

EFQM-malli (European Foundation for Quality Management) tarjoaa esimerkkejä erinomaisten organisaatioiden toiminnasta, joita voit soveltaa omaan organisaatioosi ja sen toiminnan kehittämiseen. EFQM-malli ja sen RADAR-työkalu tekevät jatkuvan parantamisen logiikasta konkretiaa.

Kokonaisuus oli toimiva: ennakkotehtävä, videot, käytännönläheiset esimerkit, kollegoiden ajatukset ja koulutuksen sopiva jaksotus

EFQM-malli on kansainvälisesti tunnustettu organisaation toiminnan johtamisen ja kehittämisen malli. Malli soveltuu käytettäväksi kaikenkokoisissa ja kaikilla toimialoilla sekä sektoreilla toimivissa organisaatioissa.

Koulutuksen hyödyt:

 • Ymmärrät, mitä hyötyä EFQM-malli voi tuoda organisaatiosi kehittämiseen
 • Opit, kuinka mallia voidaan käyttää apuna nykyisten ja tulevien haasteiden ratkaisemisessa
 • Ymmärrät, kuinka EFQM-malli rakentuu ja kuinka sovellat sen eri osia organisaatiossasi
 • Pystyt EFQM-mallin avulla osallistamaan henkilöstöä toiminnan kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen
 • Saat valmiudet yksinkertaisen EFQM-itsearvioinnin toteuttamiseen
 • Saat todistuksen ja oikeuden osallistua EFQM:n jatkokoulutuksiin.

Minut yllätti positiivisesti EFQM-mallin käyttömahdollisuudet erityyppisissä organisaatioissa ja tilanteissa (varsinkin viitekehyksenä ja check-listana)

EFQM-mallin perusteet -koulutuksen käytyäsi sinulla on mahdollisuus osallistua EFQM-muutosjohtajakoulutukseen ja EFQM-arvioijakoulutukseen.

Miksi sinun kannattaa osallistua EFQM-mallin perusteet -koulutukseen?

Lyhyt kuvaus videosta

Videolla verkostokouluttajamme Mira Kivistö kertoo, miksi sinun kannattaa tutustua EFQM-malliin ja mitä koulutuksessa opitaan. Kannattaa katsoa!

Sisältö ja aikataulu

 1. Kesto 1 pv | klo 9.00–16.00

  Koulutuksen jälkeen tehdään oppimista syventävä projektitehtävä, jonka suorittaminen on edellytys koulutuksen loppuun suorittamiseksi ja todistuksen saamiseksi. Lisäksi koulutuksen loppuun suorittaminen on edellytys osallistumiselle EFQM-muutosjohtajakoulutukseen ja EFQM-arvioijakoulutukseen.

  Käsiteltäviä aiheita

  • Muuttuva maailma
  • EFQM-mallin esittely
   • Suunta
   • Toiminta
   • Tulokset
  • RADAR-työkalu
  • Arvioinnit ja tunnustukset
  • Seuraavat askeleet.

Kouluttajat

Mira Kivistö

Senior Consultant

KTM, Pol. kand. Miran intohimona on toiminnan kehittäminen ihmisiä osallistamalla ja siihen EFQM-malli sopii erittäin hyvin. Mira kouluttaa ja konsultoi pääasiassa EFQM-mallin hyödyntämisestä toiminnan kehittämisessä. Hän on opiskellut myös psykologiaa, työpsykologiaa ja palvelumuotoilua, joita hän hyödyntää työssään. Mira työskentelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Timo Kuntsi

vanhempi asiantuntija
Excellence Finland

Dipl. ins. Timo Kuntsi toimii Excellence Finlandin vanhempana asiantuntijana. Hän on työskennellyt kehittämisen, koulutuksen ja johtamisen parissa erilaisissa liiketoiminnoissa ja organisaatioissa. Timo vastaa Suomen laatu-, kiertotalous- ja innovaatiopalkinnoista sekä fasilitoi arviointihankkeita ja kehittämisprosesseja. Excellence-malleista EFQM ja CAF ovat tuttuja käyttäjänä, arvioijana ja kouluttajana.

Tärkeää tietoa koulutuksen osallistujalle

Olemme koostaneet tietoa koulutuksen osallistujalle mm. eri toteutustavoista, oppimisympäristö Priimasta, meille saapumisesta ja majoitusmahdollisuuksista.

tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori Niina Pippuri

Ota yhteyttä

Niina Pippuri

tapahtuma- ja koulutuskoordinaattori | Event and Training Coordinator

+358 44 749 1158

Liittyvät artikkelit

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

EFQM-muutosjohtajakoulutus
Tutustu
EFQM-arvioijakoulutus
Tutustu
Lead Auditor -pääarvioijakoulutus
Tutustu