Siirry sisältöön

Tärkeää tietoa osallistujille

Olemme keränneet tähän tietoa koulutukseen osallistujille mm. eri toteutustavoista, oppimisympäristö Priimasta, meille saapumisesta ja majoitusmahdollisuuksista.

Oppimisympäristön tunnukset

Meillä on koulutuksissamme käytössä Priima-niminen oppimisympäristö. Saat tunnukset Priimaan ennen koulutusta.

Eri toteutustavat

Järjestämme koulutuksia Espoon Keilaniemessä ja etänä verkossa Zoomilla tai Teamsillä. Osa koulutuksista toteutetaan hybridikoulutuksina, jolloin etukäteen suunnittelut päivät toteutetaan verkossa ja osa päivistä Espoossa. Jokaisen koulutuksen omalla sivulla on kerrottu kyseisen koulutuksen toteutustapa.

Saapuminen koulutukseen Espoossa

Toimistomme, jossa lähipäivät järjestetään, sijaitsee osoitteessa Keilaranta 8, 2. krs, 02150 Espoo.

Meille pääset kätevästi metrolla. Useilla metroasemilla on myös liityntäpysäköintipaikkoja. Keilaniemen metropysäkki on vain reilun 100 metrin päässä toimistoltamme, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta. Pysäkki on Keilaniemi ja uloskäynti G.

Tarvittaessa voit suunnitella matkasi HSL:n reittioppaan avulla.

Lähimmät majoitusmahdollisuudet

Excellence Finlandin lähimmät hotellit ovat Heymo 1 by Sokos Hotels, Radisson Blu Espoo ja Sokos Hotel Tapiola Garden. Majoituksen voit varata suoraan hotellista. Myös Helsingin keskustan hotelleista on hyvät yhteydet Keilaniemeen.

Osallistumisen peruuttaminen

Voit perua osallistumisesi tai siirtää sen seuraavaan ajankohtaan veloituksetta vielä 14 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos varattu paikka jätetään peruuttamatta, veloitamme koko hinnan.

Jos olet estynyt osallistumasta, organisaatiosi voi vaihtaa osallistujaa kuluitta ilmoittamalla siitä Excellence Finlandille ennen koulutuksen alkua.

Tutustu tarkemmin toimitus- ja peruutusehtoihimme.