Siirry sisältöön

Vauhdilla syksyyn

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

Lomaltapaluu on käynnistynyt tai joidenkin osalta loma on jo historiaa. Muistan menneiltä vuosilta keskustelleeni useiden työtovereiden kanssa siitä, minkälainen on hyvä alku työlle lomalta palatessa. Pitäisikö työt aloittaa vasta tiistaina vai pitäisikö olla jonkinlainen hidas alku. Tähän kysymykseen kukaan ei ole esittänyt yleispätevää perustetta tai kantaa. Ehkä se on niin, että kaikille sopii erilaisuus; jollekin sopii käydä heti työn kimppuun ja jonkun pitää hahmotella muutaman tunnin päästääkseen töihin käsiksi.

Meillä täällä Laatukeskuksessa syöksyttiin suoraan työhön. Niin kuin ei olisi ollut yhtä kuukautta välissä. Nauroimme, että samalla tapaa jatkuu kuin sen lopetimmekin loman ajaksi. Miksi näin? Meillä on tulossa uusia tuotteita, uusia ajatuksia kerromme jo heti elokuun lopussa pidettävässä Live-tilaisuudessamme. Tuolloin esillä on kiertotalous isosti. Kiertotalous ja vastuullisuus ovat nousseet myös meidän jäsenistöstämme aivan uudelle tasolle ja siinä tahdomme olla auttamassa. Elokuun lopussa esitelemme EFQM-pohjaisen kiertotaloustuoteperheen sekä myös maailman ensimmäisen kiertotalouden arviointiprosessin. Tämä prosessi johtaa jo mukaan valittujen yhteisöjen kanssa kiertotalouden arviointiprosessiin, josta palkitaan parhaat ensimmäisen kerran maailmassa Laatupäivänä 11.11.2021. Kannattaa tulla mukaan kuulemaan ja katsomaan.

Kaikki tapahtumamme ovat nyt tällä hetkellä videostriimillä. Toivomme vielä, että marraskuussa järjestettävä Laatupäivä useine tilaisuuksineen pystytään pitämään hybriditapahtumana. Seuraamme tilannetta tarkasti ja pyrimme kertomaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa muutoksista. Mutta, meillä on tulossa hienoja avauksia pitkin syksyä. Kiertotalous, hybridiuhat Q-prof-tilaisuudessa syyskuussa, jossa mukana ovat kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnell sekä majuri Pekka Jokinen Puolustusvoimista kertomassa puolustusvoimien näkökantoja ja varautumista. Huipentuen tietenkin marraskuun Laatupäivään, jonka teema on ”vastuullinen johtajuus”.

Tervetuloa kaikille takaisin töihin ja pysytään terveinä!

Kirjoittaja

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312

Juha luotsaa toimintaamme ja on kontaktimme jäseniin, asiakkaisiimme ja kansainvälisiin kumppaneihin.