Siirry sisältöön

Voimamme on jäsenissämme

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

Monikin organisaatio sanoo, että voimamme on työntekijöissämme tai jäsenissämme. Meillä tämä on täyttä totta – ja siksi olemme uudistamassa jäsenpalveluitamme. Päättävät jäsenemme osallistuvat laajalti päätöksentekoon yhdistyksen kokouksessa ja myös neuvottelukunnassa. Tämä velvoittaa, mutta se myös oikeuttaa. Sen myötä päättäville jäsenille on oma merkittävä 25 prosentin alennuksensa kaikista Laatukeskuksen avoimista koulutuksista. Sote-organisaatioille on myös oma alennuksensa: – 50 prosenttia palveluista. Näillä kummallakin alennuskokonaisuudella toteutamme Laatuyhdistyksen visiota paremmasta, kilpailukykyisestä Suomesta ja entistä osaavammista yhteisöistä. Lisäksi tarjoamme suorituskyvyn analyysipalvelua, joka auttaa tekemään jäsenistä entistä parempia. Voimamme on jäsenissämme – sillä tällaisia kokonaisuuksia ei ole kenelläkään muulla yhteisöllä tässä maassa.

Tänä vuonna panostamme myös tiedon jakamiseen ja välittämiseen, benchmarking ja knowledge sharing -toimiin. Kerromme näistä palveluista myöhemmin keväällä tarkemmin. Useissa kohtaamisissa jäsenistömme on toivonut, että olisipa mahdollisuus kysyä kehittämisestä, opeista kehittämisen tiellä ja myös sudenkuopista. Myös suurimmat jäsenemme ovat mielellään jakamassa tietotaitoaan esimerkiksi pk-yrityskentälle. Jos organisaationne on tällaisista asioista kiinnostunut, ottakaa yhteyttä minuun.

Me olemme myös paljon puhuneet vastuullisuudesta ja kiertotaloudesta. Nämähän ovat nyt laadunkin uusia ismejä. Kerroimme taannoin uusista palvelukokonaisuuksista, joista jotkut ovat uniikkeja. Olemme tehneet työtä sen eteen, että organisaatioiden kiertotalouden tai vastuullisuuden tila voidaan mitata; saada sille selkeä konkreettinen arvo.

Laatu on paljon muutakin. Me kartoitamme uutta, nykyajan laatua yhdessä Euroopan laatuorganisaatioiden kanssa. Toteutamme euroopanlaajuisen kyseylyn ja tutkimuksen European Organisation of Qualityn (EOQ) kanssa, siitä mikä on kulman takana ja tulossa viiden vuoden kuluttua. Eli, emme unohda juuriamme ja tuomme uudet kehittämistrendit Suomeen. Palaamme tähän vielä myöhemmin tarkemmin.

Näillä saatesanoilla hyvät lukijani, kevättä ja kehittämistä kohden.

Kirjoittaja

toimitusjohtaja Juha Ylä-Autio
Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312

Juha luotsaa toimintaamme ja on kontaktimme jäseniin, asiakkaisiimme ja kansainvälisiin kumppaneihin.