Siirry sisältöön

Saapuminen

Tervetuloa Excellence Finlandin toimistolle Keilaniemeen!

Käyntiosoite:
Keilaranta 8, II krs.
02150 Espoo

Toimistorakennuksemme yhteinen pääsisäänkäynti on 1. kerroksessa osoitteessa Keilaranta 6, jonka yhteydessä toimii aulapalvelu. Aula palvelee klo 8:30-15:00 välisen ajan maanantaista perjantaihin.

Metro

Pääset meille sujuvasti metrolla Espoosta ja Helsingistä. Keilaniemen metropysäkki (uloskäynti G/Keilaranta) on vain reilun 100 metrin päässä toimistoltamme.

Ratikka: Raide-Jokeri

Toimistomme läheltä löydät myös ratikkapysäkin (Keilaportti/Keilaranta), josta kävelet meille 300 metrin matkan. Kävelyaika on noin 5 minuuttia.

Bussi

Pääset meille myös bussilla. Tarkasta reittisi HSL-reittioppaan avulla (linkki vie ulkoiselle sivustolle ja avautuu uuteen välilehteen).

Auto

Toimistorakennuksemme edestä löydät parkkipaikkoja. Voit hakea pysäköintiluvan toimistorakennuksemme pääsisäänkäynniltä, joka sijaitsee on 1. kerroksessa. Käyntiosoite: Keilaranta 6.  Aula palvelee klo 8:30-15:00 välisen ajan maanantaista perjantaihin.

Suosittelemme liityntäpysäköintipaikkoja, jos olet paikalla pidemmän aikaa. Kahden metropysäkin päässä sijaitsevat mm. Tapiolan ja Lauttasaaren liityntäpysäköintialueet.

Kävellen tai pyörällä

Keilarannan linja-autopysäkin vieressä sijaitsee kaupunkipyöräteline.