Siirry sisältöön

Kesän jälkeen kehittämismatka jatkuu

  • Kilpailukyky
  • Julkaistu:

Kesä on tullut. Maailma eräällä tavoin pitää saada valmiiksi ennen juhannusta ja lomia. Näinhän se ei tietenkään mene, vaan kehittäminen on matka, joka jatkuu aina uusilla projekteilla. Kaikki tämän tietävät, mutta ehkä se on meihin rakennettu psykologinen asia, että ennen lomia tai ennen muita juhlapyhiä isot asiat on saatava tehdyksi.

Me Excellence Finlandissa olemme vuoden aikana huomanneet jäsenyhteisöissämme tarpeen jakaa tietoa ja saada tietoa. Tämä on tullut hyvin selväksi sadoissa asiakastapaamisissa. Erilaiset benchmarking-tilaisuudet tai tiedon jakamiseen liittyvät asiat ovat nousseet merkittävästi esille. Tähän me tulemme seuraavalla strategiakaudella myös Excellence Finlandissa panostamaan.

Monesti, kun työntekijät ovat yhteisöissään ja miettivät kehitysasioitaan, he luulevat olevan näiden omien ainutkertaisten asioiden kanssa yksin. Vaikka yhteisöt kuuluisivat täysin erilaisiin ympäristöihin, samat kehittämisteemat ovat melkein kaikkialla. Itse olen tämän huomannut sekä omassa työssä että asiakaskohtaamisissa. Olemme pystyneet auttamaan todella monia organisaatioita tiedon jaossa, jossa pienissä benchmarking-tilaisuuksissa on jaettu tietoa eteenpäin. Ne ovat olleet merkityksellisiä kohtaamisia. Tähän toimintaan – sekä pieniin että suuriin – tulemme tulevaisuudessa panostamaan.

Edellä olevaan liittyvä on Excellence Finlandin benhcmarking-toiminnan laajeneminen. Pitkin kevättä olen useissa kohtaamisissa mainostanut meidän laajenevaa BM-toimintaa. Nyt syksyllä aloittavat kaksi ryhmää; toinen vastuullisuuteen ja toinen laadun uusiin ilmentymineen; digitalisaatioon, tekoälyyn, muutaman vain mainitakseni. Näihin ryhmiin on löytynyt ilahduttavasti tulijoita. Jos Sinua kiinnostaa, muutama paikka on vielä vapaana. Ota yhteyttä, niin keskustellaan konseptista.

Lopussa haluan muistuttaa päätapahtumastamme. Laatupäivät järjestetään 15.11.2023 Valkoisessa salissa Aleksanterinkadulla. Mahdollisuus on osallistua sekä fyysisesti että etänä. Toivon kuitenkin mahdollisimman monen tulevan mukaan fyysisesti. Takaan, että tällä tavoin saat tilaisuudesta enemmän.

Hyvää kesää ja juhannusta toivottaen,

Juha Ylä-Autio

Kirjoittaja

Juha Ylä-Autio

toimitusjohtaja | Chief Executive Officer

+358 40 752 3312

Juha luotsaa toimintaamme ja on kontaktimme jäseniin, asiakkaisiimme ja kansainvälisiin kumppaneihin.