Siirry sisältöön

Oppimisen johtaminen Lean-menetelmin

  • Johtaminen, Yhteisö
  • Julkaistu:

Onko teillä ollut haasteita luoda oppimisen kulttuuria työpaikalla? Onneksi materiaalipankistamme löytyy juuri oikea tallenne tähän pulmaan – "Ihmislähtöinen lean - oppimisen johtaminen". Tämä helmi on katsomisen arvoinen!

Lean on ihmiskeskeinen oppimisjärjestelmä ja maailmalla tunnettu johtamisfilosofia, joka käsittää koko työyhteisön ja asiakkaat. Lean-johtamisessa on kuusi tärkeää askelta kohti kestävää menestystä, ja tässä tallenteessa keskitymme yhteen näistä askelista: oppimisen johtamiseen.

Webinaarissa asiantuntijana toimii lean-kehittämismenetelmien valmentaja Jalmari Eklund. Jalmari on auttanut lukuisia organisaatioita kehittämään menetelmiä johtajuuden, esihenkilötyön ja tuottavuuden parantamiseksi. Hän puhuu käytännönläheisesti ja pilke silmäkulmassa – luvassa ei siis ole kuivaa teoriaa, vaan todellisia vinkkejä ja oivalluksia.

Vastaamme kysymyksiin:

  • Kuinka luodaan oppimisen edellytykset? Jokainen meistä oppii eri tavalla, ja tässä osiossa pureudutaan siihen, miten voimme luoda puitteet oppimiselle kaikille.
  • Miten löydetään tapoja ratkaista ongelmia, poistaa esteitä ja helpottaa arjen työtä? Onko teillä esteitä, jotka jarruttavat työpäivää? Asiantuntijamme tarjoaa käytännön vinkkejä niiden poistamiseen.
  • Voiko koko organisaation saada mukaan oppimaan ja opettamaan? Tämä on ehkä haastavin, mutta palkitsevin osa. Kun kaikki sitoutuvat oppimiseen, tulokset ovat usein huikeita.

Excellence Finland tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää osaamistaan joustavasti ja omien aikataulujen mukaan. Materiaalipankistamme löydät kattavan valikoiman tallenteita, joiden avulla voit syventää osaamistasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tämä tallenne on täydellinen tilaisuus syventää osaamistasi lean-johtamisen periaatteista ja oppimisen johtamisesta. Katso tallenne materiaalipankissa ja ota käyttöön parhaat vinkit!

Ihmislähtöisen lean-johtamisen koulutus

Katso ajankohdat

Tutustu

Miten kirjautua materiaalipankkiin?

Löydät materiaalipankin jäsensivuiltamme, jonne pääset kirjautumaan sivuston oikeasta ylänurkasta. Kirjautumaan pääset omalla henkilökohtaisella työsähköpostillasi. Jos kohtaat pulmia kirjautumisessa, laita meille postia info@excellencefinland.fi ja vastaamme sinulle pikaisesti!

Tarkista jäsenyytenne »

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.