Siirry sisältöön

Kiertotalouden uudet standardit – Katso webinaaritallenne

  • Vastuullisuus, Yhteisö
  • Julkaistu:

Tervetuloa syventämään osaamistasi kiertotalouden saralla! Excellence Finland tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan joustavasti ja omien aikataulujen mukaisesti. Materiaalipankistamme löydät kattavan valikoiman tallenteita, joista yhtenä kiertotalouden standardointia käsittelevä webinaari.

Asiantuntijamme Timo Kuntsi sekä vierailevat puhujat Merja Sjöblom ja Nani Pajunen johdattavat meidät kiertotalouden ajankohtaisiin kysymyksiin ja tuleviin standardeihin. Webinaarissa käsitellään muun muassa ISO 59004-, ISO 59010- ja ISO 59020-standardeja sekä kiertotalouden osaamismerkistöä, joka on erityisen hyödyllinen organisaatioille, jotka haluavat vahvistaa kiertotalousosaamistaan.

Miksi tämä on aikasi arvoista:

  • Kiertotalouteen siirtymisen tueksi tarvitaan yhteisiä käsitteitä, periaatteita, toimintamalleja ja mittareita – siis standardeja. Käymme läpi taustat ja ison kuvan.
  • Tutustut kiertotalouden periaatteisiin ja käytännön työkaluihin ISO-standardien kautta.
  • Keskustelussa myös Kiertotalouden osaamismerkistö, joka palvelee erityisesti työnantajia, jotka ovat uudistamassa omaa organisaatiotaan kohti kiertotaloutta ja siksi kasvattamassa oman organisaationsa kiertotalousosaamista.

Tämä tallenne on erinomainen mahdollisuus syventää ymmärrystäsi kiertotaloudesta ja saada uusia näkökulmia organisaatiosi kehittämiseen. Voit katsoa tallenteen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ilman kiirettä.

Katso tallenne nyt ja vie oppimasi käytäntöön omassa organisaatiossasi!

Miten kirjautua materiaalipankkiin?

Löydät materiaalipankin jäsensivuiltamme, jonne pääset kirjautumaan sivuston oikeasta ylänurkasta. Kirjautumaan pääset omalla henkilökohtaisella työsähköpostillasi. Jos kohtaat pulmia kirjautumisessa, laita meille postia info@excellencefinland.fi ja vastaamme sinulle pikaisesti!

Tarkista jäsenyytenne »

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.