Siirry sisältöön

Kiitokset kevään 1000 osallistujalle – 20 tapahtumaa yhdessä

  • Yhteisö
  • Julkaistu:

Valokuvaaja: Mikke Pöyhönen

Kevät on ollut täynnä antoisia kohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä. Meillä Excellence Finlandilla on ollut ilo järjestää tapahtumia, jotka ovat tuoneet yhteen alan asiantuntijoita eri puolilta Suomea.

Kevään aikana olemme tarjonneet yhteisöllemme 20 erilaista mahdollisuutta verkostoitua, oppia ja jakaa kokemuksia. Tapahtumat ovat olleet sekä kasvokkain että verkossa, joten osallistuminen on ollut joustavaa ja monipuolista. Näissä tapahtumissa olemme voineet syventää osaamistamme ja laajentaa näkökulmiamme yhdessä toisten asiantuntijoiden kanssa.

Tapahtumissamme oli mukana 1000 osallistujaa, ja olemme saaneet paljon sydäntä lämmittävää palautetta sekä arvokkaita kehittämisehdotuksia. Kiitokset teille kaikille osallistuneille! Teidän ansiostanne tämä yhteisö elää ja kehittyy jatkuvasti. Palautteenne avulla voimme parantaa toimintaamme ja tarjota entistä parempia tilaisuuksia tulevaisuudessa.

Poimintoja palautteista

“Todella hyvä ja napakka ajankohtaiskatsaus maailman menosta. Tämän tyyppinen tunti on helppo sovittaa arjen kalenteriin ja info antaa pohjaa oman organisaation tulevaisuuden suunnitteluun.”

“Erittäin hyvin valittu aihe ja loistava puhuja. Tämä antoi paljon lisäarvoa. Kiitos!”

“Hyvä ja riittävän kansantajuinen esitys.”

“Hyvin valmisteltu esitys, selkeät kalvot ja rauhallisesti tuodut faktat! Oli ilo aloittaa päivä tällä esityksellä!”

“Kiitos mielenkiintoisesta webinaarista! Hienoa, että esittelette tulevia julkaistavia standardeja ja avaatte niiden sisältöä.”

“Ihan mahtavaa ylipäätään tavata kollegoja muualta, näitä tilaisuuksia ei ole liikaa. Ja kun vielä sisältö on puhuttelevaa ja tarjoilukin pelasi, niin mikäs sen parempaa.”

“Lämminhenkinen ja todella antoisa tilaisuus. Matala kynnys kysymyksille. Osuvia käytännön vinkkejä, joita olisi mielellään kuunnellut pitempäänkin.”

“Oli kyllä oikeasti hyödyllinen tietoisku! Tunti kului kuin siivillä, olisin voinut kuunnella vaikka monta tuntia putkeen!”

“Tällaisia kiitos lisää!”

Jatkamme taas ensi syksynä

Kevätkauden päätyttyä katseemme suuntautuu jo ensi syksyyn. Olemme valmistelleet kiinnostavan tapahtumakalenterin, jonka avulla voimme jatkaa laadun ja liiketoiminnan kehittämistä yhdessä. Tutustu tapahtumakalenteriimme.

Yhteisömme kasvaa

Meillä Excellence Finlandilla on ilo edistää laatuajattelua ja tukea suomalaisten organisaatioiden kehitystä. Yhteisössämme on lähes 400 jäsentä ympäri Suomen, ja jäsenmäärämme kasvaa jatkuvasti. Yhteisömme koostuu johtajista sekä muista laadun ja liiketoiminnan kehittäjistä, jotka ovat sitoutuneita organisaatioidensa kilpailukyvyn, laadun ja johtamisen kehittämiseen.

Arvokasta sisältöä kehittyville organisaatioille

Tarjoamme jäsenillemme ajankohtaista, informatiivista ja arvokasta sisältöä, joka auttaa organisaatioita kehittymään ja pysymään kilpailukykyisinä muuttuvassa maailmassa. Yleisömme odottaa oppivansa uutta ja kehittyvänsä jatkuvasti. Tämän vuoksi kannustamme jäseniämme jakamaan tietoa ja kokemuksia, ja jätämme myyntipuheet toisiin tilanteisiin.

Kiitämme kaikkia kevään tapahtumiin osallistuneita ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi myös syksyn tilaisuuksiin. Jatketaan yhdessä laadun ja liiketoiminnan kehittämistä!

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.