Siirry sisältöön

Kaksi uutta verkostoa avaa ovensa: Tiedolla johtaminen ja Vastuullisuus

  • Yhteisö
  • Julkaistu:

Ensi syksynä meillä on ilo kutsua teidät mukaan kahden uuden verkoston toimintaan, kun meillä starttaavat Tiedolla johtamisen sekä Vastuullisuuden verkostot. Nämä verkostot tarjoavat mahdollisuuksia niin tiedon jakamiseen kuin ammatilliseen kasvuun.

Verkostot on tarkoitettu eri toimialojen ammattilaisten kohtaamisille, verkostoitumiselle, uusien näkökulmien kasvattamiselle ja ajatusten ristiinpölyttämiselle. Kaikissa verkostoissa järjestämme  vuoden aikana erilaisia tapahtumia ja tietoiskuja. Lisäksi tuotamme asiantuntijasisältöä yhdessä yhteisöjäsentemme kanssa verkostolle merkityksellisistä teemoista.

Tiedolla johtamisen verkosto

Datavetoinen päätöksenteko on nykyään liikkeenjohdon kulmakivi. Excellence Finlandin Tiedolla johtamisen verkosto on suunniteltu juuri teille, jotka haluatte syventää ymmärrystänne ja taitojanne strategisessa tiedon hyödyntämisessä. Verkoston tavoitteena on opastaa jäseniään parhaiden käytäntöjen ja uusimpien trendien, kuten tekoälyn ja datan visualisoinnin, hyödyntämisessä. Järjestämme vuoden mittaan useita live-tapahtumia ja webinaareja, jotka tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen ja uusien ideoiden ammentamiseen. Ilmoittaudu mukaan.

Vastuullisuusverkosto

Kestävä liiketoiminta ei ole enää vaihtoehto, vaan välttämättömyys. Vastuullisuusverkosto tarjoaa mahdollisuuden kehittää vastuullisempia käytäntöjä, tarkastella ajankohtaista lainsäädäntöä ja oppia vastuullisuusraportoinnin saloja yhdessä muiden samanhenkisten kollegoiden kanssa. Verkostossa keskustelemme siitä, miten vastuullisuus voi avata uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja samalla vähentää riskejä. Tule mukaan vaihtamaan kokemuksia, oppimaan uutta ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Ilmoittaudu mukaan.

Tule mukaan!

Olitpa sitten kokenut johtaja tai vasta urasi alussa, nämä verkostot tarjoavat sinulle arvokkaita näkökulmia ja mahdollisuuksia. Kumpikin verkosto on suunnattu erityisesti yritysjohtajille ja laadun sekä liiketoiminnan kehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita sekä omasta että organisaationsa kehittämisestä.

Ilmoittaudu mukaan, laajenna osaamistasi ja verkostoitasi muiden alasi ammattilaisten kanssa. Tervetuloa oppimaan, kasvamaan ja vaikuttamaan kanssamme!

Lisätiedot

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.

Laajenna ammatillisia horisonttejasi verkostojen avulla
  • Johtaminen, Kilpailukyky, Yhteisö