Siirry sisältöön

Laajenna ammatillisia horisonttejasi verkostojen avulla

  • Johtaminen, Kilpailukyky, Yhteisö
  • Julkaistu:

Excellence Finlandin verkostot tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden jakaa asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä sekä verkostoitua ja tehdä yhteistyötä eri alojen huippuammattilaisten kanssa. Nyt on oikea hetki liittyä mukaan ja hyödyntää mahdollisuus ammatilliseen kasvuun.

Tulevaisuudessa verkostomme keskittyvät jäsentemme intohimon kohteisiin, tarjoten puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista ja valmiiksi kuratoituja sisältöjä. Suosittelemme liittymään verkostoihimme eturintamassa, sillä näin pääset tapaamaan jo tänä keväänä samanhenkisiä ammattilaisia. 

Kaksoishyöty: laajenna osaamistasi, vahvista organisaationne resilienssiä

Hyödynnä erinomainen tilaisuus ammatilliseen kasvuun ja verkostoitumiseen ilman ylimääräisiä kuluja. 

  • Opit parhailta: Verkostoissamme jaat ja saat arvokasta tietoa, näkökulmia ja käytäntöjä, jotka edistävät paitsi organisaationne kehitystä myös omaa uraasi ja asiantuntemustasi. 
  • Verkostoidu parhaiden tyyppien eli Excellence Finlandin jäsenten kanssa: Tapaat samanhenkisiä ammattilaisia, luot uusia yhteyksiä ja voit löytää yhteistyökumppaneita. 
  • Osallistumalla vaikutat: Pääset vaikuttamaan verkostojen toimintaan, tuomaan esiin omia näkemyksiäsi ja jakamaan kokemuksiasi. 

Tutustu uusiin verkostoihimme

Turvallisuusverkosto: Yhdessä kohti turvallisempaa huomista. Turvallisuusverkosto on tarkoitettu kaikille turvallisuusalan kehittämisestä kiinnostuneille. Tarjoamme live-tapahtumia, webinaareja ja mahdollisuuden jakaa ajatuksia ja kokemuksia blogissamme. 

EFQM-verkosto: Henkilöille, jotka ovat omistautuneet toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Tämä verkosto tarjoaa sisältöä ja yhteistyömahdollisuuksia kaikille aiheesta innostuneille. Järjestämme live-tapahtumia ja webinaareja, jotka tukevat jäsentemme ammatillista kasvua. Ilmoittaudu mukaan!

Olet lämpimästi tervetullut liittymään verkostoihimme. Jos olette kiinnostuneita osallistumaan tai haluatte esittää puhujatoiveita, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olen täällä tukemassa teitä ja yhteisiä tavoitteitamme. 

Ota seuraava askel urallasi – tutustu Excellence Finlandin verkostoihin ja ilmoittaudu mukaan rakentamaan merkityksellisiä ammatillisia yhteyksiä. Tule mukaan verkostoihin!

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.