Siirry sisältöön

Webinaaritallenne nyt saatavilla: Ota kestävyysraportointi haltuun

  • Vastuullisuus, Yhteisö
  • Julkaistu:

Excellence Finlandin maaliskuisessa webinaarissa sukelletaan kestävyysraportointiin. Kestävä kehitys ja vastuullinen liiketoiminta ovat yhä tärkeämpiä teemoja yrityksille, ja asiantuntijamme Riikka Rantakari avaa aiheen kattavasti.

Webinaarissa käsitellään EU: n kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) tuomia uusia vaatimuksia, jotka astuivat voimaan vuoden 2024 alussa. Direktiivi asettaa suomalaisyrityksille tarkempia velvoitteita ja ohjeita vastuullisuusraportoinnille, nostaen sen merkittävyyden tilinpäätösraportoinnin rinnalle.

Riikka Rantakari kertoo muun muassa, miksi kestävä kehitys on tärkeää koko yrityksen kannalta juuri nyt. Hän selittää myös, miten vastuullisuutta johtamalla voidaan kirittää liiketoimintaa. Lisäksi hän käsittelee, miten kestävyysraportointi toimii johtamisen ja asiakassuhteiden kehittämisen työkaluna.

Tallenteen katsottuasi osaat vastata:

  • Miksi kestävä kehitys on tärkeää koko yrityksen kannalta juuri nyt.
  • Miten vastuullisuutta johtamalla voidaan kirittää liiketoimintaa.
  • Miten kestävyysraportointi toimii johtamisen ja asiakassuhteiden kehittämisen työkaluna.

Webinaarissa käymme läpi myös kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen liittyvät aloitteet ja lainsäädännön. Lisäksi kerromme, miten raportointia voidaan käyttää johtamisen, kehittämisen ja viestinnän työkaluna.

Katso webinaaritallenne ja syvennä osaamistasi sekä kehitä yrityksesi vastuullisuutta tehokkaasti.

Katso tallenne

 

Tulossa koulutus lokakuussa: Vastuullisuus osana liiketoimintastrategiaa!

Vastuullisuus on kestävän liiketoiminnan elinehto. Tässä tehokkaassa kahden aamupäivän koulutuksessa käydään läpi vastuullisuutta osana liiketoimintaa johtamisen, regulaatioiden ja raportoinnin näkökulmista. Koulutus sopii erinomaisesti talous- ja hallinnollisissa tehtävissä toimiville, strategia-, kehittämis- ja laadunhallintatyötä tekeville sekä vastuullisuuden edistämisestä omassa organisaatiossaan kiinnostuneille. Koulutus etänä Zoomissa. Lisätiedot koulutuksesta täältä!

Vastuullisuus osana liiketoimintastrategiaa

Katso ajankohdat

Tutustu
Verkostotapahtuma
Kestävän toimitusketjun rakentaminen 3.12.2024
Tutustu

Miten kirjautua materiaalipankkiin?

Löydät materiaalipankin jäsensivuiltamme, jonne pääset kirjautumaan sivuston oikeasta ylänurkasta. Kirjautumaan pääset omalla henkilökohtaisella työsähköpostillasi. Jos kohtaat pulmia kirjautumisessa, laita meille postia info@excellencefinland.fi ja vastaamme sinulle pikaisesti!

Tarkista jäsenyytenne »

Kirjoittaja

Johanna Lohiluoma

Yhteisömanageri | Community Manager

+358 50 400 2623

Varaa tapaaminen

Johanna kehittää yhteisöä entistä paremmin palvelevia jäsenetuja ja auttaa jäseniä hyödyntämään täysimääräisesti tarjolla olevat jäsenedut.